Sunshine Blogger Award 2016

First the “Liebster Award” and now there’s the “Sunshine Blogger Award”….who know? Of course, I am very honored / flattered to be nominated and recognized for another blog award. And, like last time, I was nominated multiple times by several of my fellow bloggers. Thus…I have to thank the people who nominated me. Joel from Joel Watches Movies, Renate from Popcorn & Film, and Keith from Keith Loves Movies. If you guys haven’t heard about these people, then go check them out. I follow them and they have some great posts!

THE RULES


Much like the rules for “The Liebster Award”, the rules for “The Sunshine Blogger Award” are as follows….

 

Post the award on your blog

Acknowledge the blogger who nominated you

Answer 11 questions that have been assigned to you

Nominate 11 deserving bloggers for the award

Ask 11 questions to your nominees


QUESTIONS FROM

JOEL WATCHES MOVIES


 

Question #1 – Favorite film starting with A?

Answer #1 – American Pie (the first one)

Question #2 – Favorite movie title?

Answer #2 – Ex-Machina

Question #3 – What music have been listening to lately?

Answer #3 –So I’ve listened to a variety of music lately. Pop, Rock, Top 40, Trance, 80s. etc. Just started getting into Country music (Jason Aldean, Cole Swindell, Thomas Rhett, etc). Not my passion (Trance will always be), but I’m starting to like it.

Question #4 –  Dream Job?

Answer #4 – Honestly…writing reviews on stuff (i.e. movies, food, experiences, travels). My writing is pretty good (not to gloat or anything).

Question #5 – Favorite movie poster?

Answer #5 – The Guardians of the Galaxy poster (love everything about that movie including the poster).

Question #6 – Favorite summer activity?

Answer #6 – Going to the movies to see all the summer films.

Question #7 – Favorite winter activity?

Answer #7 – Watching snowfall while listening to New Age / Classical music (I know sounds weird, but it’s beautiful see and hear together).

Question #8 – Most memorable eating experience?

Answer #8 – Probably at my brother’s wedding rehearsal dinner.Great food (Italian food), great company (family, friends, and love ones), and great laughs.

Question #9 –Have you ever walked out of a movie? Which one and why?

Answer #9 – No, I haven’t. However, if I had to pick one it would be Black Knight. The movie was bad and boring.

Question #10 – Most enjoyable grade in school?

Answer #10 – 12th Grade (Senior year). Had two main classes (English and Math), triple period of Restaurant Management (professional kitchen), a Home EC class, and a study hall class.

Question #11 – Favorite movie director? Pick ONE!

Answer #11 – Probably Christopher Nolan. Never been disappointed with his movies, so he’s doing something right.


QUESTIONS FROM

POPCORN AND FILM


 

Question #1 – If you could have three wishes (like in Aladdin) then what would you wish for?

Answer #1 – Wealth, the power to fly (cheesy I know), and world peace.

Question #2 – The best move you have seen this year is?

Answer #2 – Captain America: Civil War

Question #3 – Your biggest fear is?

Answer #3 – Dying (the finality of it all)

Question #4 – A theme song you loved as a child is?

Answer #4 – The theme song from The World of David the Gnome

Question #5 – Which series have you considered watching for ages, but just haven’t yet?

Answer #5 – The Walking Dead. Still haven’t watched a single episode.

Question #6 – For how long would you survive if you were in The Hunger Games and what would your strategies be?

Answer #6 – Shoot…I would probably be the first one killed. Get the cannon ready!

Question #7 – How do you best start your morning?

Answer #7 – Getting up a half-hour early before I’m supposed to be up and lay in bed to collect my thoughts before starting the day.

Question #8 – If you could pick a celebrity to be your roommate then who would it be and what would you do together?

Answer #8 – Chris Pratt and we would probably watch TV, play video games, and probably go to an amusement park or a bar.

Question #9 – What are you most looking forward to right now?

Answer #9 – Living life

Question #10 – Which is the next movie you will watch at the cinema?

Answer #10 – War Dogs

Question #11 – Which song do you put on repeat at the moment?

Answer #11 – Lights Come On by Jason Aldean


QUESTIONS FROM

KEITH LOVES MOVIES


 

Question #1 –  What was your favorite movie of 2016 so far?

Answer #1 – Captain America: Civil War

Question #2 – What was your least favorite movie of 2016 so far?

Answer #2 – Gods of Egypt (so far)

Question #3 – What is your favorite movie of all time?

Answer #3 – The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (love that movie!)

Question #4 – What is your least favorite movie of all time?

Answer #4 – Fantastic Four (the 2015 version). So much potential and so bad.

Question #5 – What is your favorite TV Show?

Answer #5 – Game of Thrones or Outlander

Question #6 – What movies this year are you most looking forward to?

Answer #6 – Fantastic Beasts and Where to Find Them

Question #7 – Do you like watching a movie in a theater or at home?

Answer #7 – In truth, both. But “in the theater” more. I get a bit excited when watching a movie in a theater.

Question #8 – What is the most movies you’ve seen in a day?

Answer #8 – Probably 6 or 7

Question #9 – How many movies have you seen this year?

Answer #9 – What I’ve seeing and reviewed this year….59

Question #10 – What do you do when you’re not watching movies?

Answer #10 – Working (part-time at a bookstore, part-time for my brother’s company, and part-time for my parent’s company).

Question #11 – Why did you start blogging?

Answer #11 – Besides the obvious of having passion for films / movies, I would say is to inform people (online) about a movie. In an age when movie ticket prices are high with various ways to see it in theaters (i.e. 2D, 3D, IMAX, IMAX 3D, etc.) or home release (DVD / Blu Ray) or even online streaming, the big question is that particular movie any good or even worth seeing on any one of those media platforms. Is it worth the hype? Is it a “sleeper hit”? Does it meet the standards of the its specific genre? Is only good as a rental? Or is it worth skipping all together? I could elaborate more on this subject, but (in a nutshell) that’s why I do it.


MY NOMINEES AND QUESTIONS


So here are my nominees for the prestigious Sunshine Blogger Award. If you haven’t heard about these blog sites, check them out and “follow them”.

 

The Ribotto Studio

dbmoviesblog

Big Picture Reviews

Superheroes On Screen

Movie Reviews and Other Stuff

My Movie Thoughts

RobbinsRealm Blog

Plan Z

Big Flick Reviews

Aleks Reviews

Keith & the Movies

 

So here are my question to the nominees…..
Question #1 – Favorite movie of 2016?

Question #2 – Favorite movie of 2015?

Question #3 – Best movie ending?

Question #4 – Favorite Disney animated movie?

Question #5 – Most disappointed movie?

Question #6 – Favorite food to eat?

Question #7 – What is your favorite book?

Question #8 – What is your favorite vacation you took?

Question #9 – What is your biggest regret in your life?

Question #10 – Disney World or Universal Studios?

Question #11- How are you going to take your blog to the next “level”?

 

This is not SPAM or anything and its some not mandatory, but I hope that you 11 will do this as it will be insightful for your followers / readers and fun for you at the same time. That’s it guys. Once again, I would like to Joel Watches Movies, Popcorn and Film, and Keith Loves Movies for nominating me for the Sunshine Blogger Award. It was fun answering your questions and I hope the people I have nominated will respond to my question. Can’t wait to read them!

6 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s